Wij hebben meer dan 30 soorten bloem en meel

De paradepaardjes zijn onze 8 huismengelingen, samengesteld uit verschillende soorten bloem en meel.

Onze Huismengelingen

Home

DE MEULEN Delicatessen is DÈ speciaalzaak voor THUISBAKKERS, met meer dan 30 soorten bloem en meel. De paradepaardjes zijn onze 8 unieke huismengelingen. Momenteel verkopen wij ongeveer 2.500 kg bloem en meel per week. Klanten komen vanuit heel België (en Nederland en Luxemburg) voor onze producten. WAAROM? Ontdek het zelf!

Verkoop van meel in DE MEULEN is dan ook een eeuwenoude traditie. De oorsprong van onze winkel gaat terug naar de 18de eeuw. In een graanmolen werd het meel gemalen en verkocht. In 1963 is de molen afgebroken en werden de activiteiten verdergezet in een nieuw pand.

Door onze ervaring kan u met uw vragen over zelf brood bakken altijd bij ons terecht.Ons uitgangspunt is dat u het BROOD moet bakken DAT U LEKKER VINDT. Spring eens binnen in onze winkel of gebruik het contactformulier als u meer informatie wenst.

Naast bakbenodigdheden bieden wij u een gamma SPECIALITEITEN aan, waarbij SMAAK en PASSIE voor het product ons uitgangspunt zijn. Proef en overtuig uzelf. Een overzicht vindt u onder de rubriek ‘eten en drinken’.

Smakelijk,

Nico

 !! TER INFO: JAARLIJKS VERLOF !!

De Meulen is gesloten vanaf zaterdag 21 juli t.e.m. maandag 6 augustus 2018

Weet je niet goed welke soort te kiezen, vraag ons om raad. Samen zoeken we naar het brood dat jij het lekkerst vindt.
Contacteer Ons
MENU