Broodbakmachine

IMG_8951                    programmatie          brood op oven

Wat is er aangenamer dan de geur van een versgebakken brood in huis? Wat smaakt er beter dan een zelf gebakken brood?

Steeds meer mensen kiezen voor het zelf bakken van brood. Je weet wat je eet en door de uitvinding van de broodbakmachine is het voor iedereen mogelijk om, op een zeer eenvoudige manier, dagelijks vers en gezond brood te voorzien.

Toch blijft brood bakken een kunst. De juiste ingrediënten en verhoudingen vormen de basis. Meer informatie hierover vind je onder de rubriek ‘bloem/meel’ en ‘advies’.

De keuze van de broodbakmachine is ook zeer belangrijk. Na jarenlang testen en dagelijks gebruiken heeft De Meulen gekozen voor de PANASONIC Broodbakmachines. Deze toestellen staan borg voor jarenlang bakplezier.

Heb je nog geen keuze gemaakt? Of heb je een machine en weet je niet goed hoe alles werkt? Kom gerust even langs. Wij nemen alle tijd om je te helpen.

Overtuigd? Aarzel niet, wij hebben steeds enkele machines in voorraad. Heb je achteraf nog vragen of een probleem, contacteer ons en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Bovendien beschikken we over een eigen herstelservice, waardoor kleine herstellingen onmiddellijk en aan minimale kosten worden uitgevoerd.

Weet je niet goed welke soort te kiezen, vraag ons om raad. Samen zoeken we naar het brood dat jij het lekkerst vindt.
Contacteer Ons
MENU