Porto & wijn

IMG_9035        IMG_8953          IMG_8993

PORTO

De Meulen is een officieel verkooppunt van het Portohuis in Hasselt. Eigenaar Luis Dos Santos, wiens roots in Portugal liggen, selecteert persoonlijk de porto’s bij wijnboeren die kwaliteit, passie en authenticiteit hoog in het vaandel dragen.

Hoe kan je beter kennis maken met de smaak van echte, authentieke porto dan door te proeven? Kom gerust binnen, want onze porto’s staan open.

WIJN

Voor onze importeur een wijn in het gamma opneemt laat hij 3 onafhankelijke personen proeven. Enkel als alle 3 een positief oordeel vellen, wordt de wijn aangekocht. Als kwaliteitsgarantie kan dit tellen.

In de Meulen kies je uit meer dan 50 wijnen en bubbels, voor elke smaak en budget. Je vindt bij ons wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Zuid-Afrika, Argentinië en  Chili.

Regelmatig organiseren wij een wijndegustatie. Tijdens deze dagen kanje vrijblijvend kennismaken met een selectie van ons assortiment. Als je op de hoogte wil blijven, volg ons op Facebook of stuur een bericht zodat wij je kunnen opnemen in ons mailbestand.

PINGUINO

A 4569162 A 4536405

Pinguino is de nieuwe interpretatie van een oud mediterraan recept. Roséwijn, sinaasappel, alcohol, suiker en specerijen versmelten gedurende het rijpingsproces tot een unieke smaak die onmiddellijk verleidt.

Fris en fruitig, en toch vol en rijk. Het zachte bittertje van de sinaasappelschil in de afdronk zorgt voor extra karakter.

Pinguino is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Dat próéf je gewoon.

De bedenker en brouwer van Pinguino is afkomstig uit Paal.

 

Weet je niet goed welke soort te kiezen, vraag ons om raad. Samen zoeken we naar het brood dat jij het lekkerst vindt.
Contacteer Ons
MENU